One-on-One?

Leer wat past bij jou.

Iedereen is uniek. Leer wat jij nodig hebt in jouw yoga practice.

Je haalt pas het meeste uit je yoga practice als je weet wat je persoonlijke behoeftes zijn op dit moment. Ben je bijvoorbeeld zwanger dan heb je iets anders nodig dan wanneer de lente start en je klaar bent om je ‘winterjasje’ uit te doen. Wat je persoonlijke omstandigheden zijn en welke Ayurveda constitutie je hebt bepalen wat je nodig hebt. Dit kan niet op groepsniveau bepaalt worden, maar is uniek aan jouw situatie.

Hoe dit werkt en wat je kunt doen om nog meer uit je yoga practice te halen leer je tijdens mijn privé lessen. Ze zijn dus zeker niet alleen bedoeld voor degene die willen starten met yoga, maar ook om grip te krijgen op bepaalde klachten zoals rugpijn, slapeloosheid, onregelmatige menstruatie cyclus, pijnlijke gewrichten, een verstoorde spijsvertering of veel stress. Wat het ook is waar je op dit moment mee te maken hebt: yoga kan zorgen voor meer balans of je klachten juist verslechteren.

Leer wat jij nodig hebt en krijg praktische handvatten om dit in jouw practice te brengen. 

Privé lessen zijn aan huis of op aanvraag in de studio. We kunnen wekelijks aan de slag of starten met 2-3 sessies op een rij. Maar ook 1 losse les met specifieke vraag is mogelijk. Wanneer je buiten Amsterdam woont is het handig mij eerst even te mailen, zodat we kunnen kijken of het haalbaar is dat ik naar je toe kom.

Start vandaag en schrijf je in voor jouw privé les

1.5 uur

*Ook mogelijk via Zoom

€ 125,-


Schrijf je nu in