Rasa x RYW present:

Kids Kristal Armbandjes

Handmade in Holland

NIEUW

Kids Kristal Armbandjes

Ondersteun je kindje met Ayurveda kristallen, voor elk type een kristal. Samen met Rock Your World ontwikkelden we armbandjes van echte kristallen.

Ontdek ze allemaal

Kristallen om te balanceren

Je kindje balanceren met Ayurveda gaat veel verder dan alleen het aanpassen van de voeding aan de hand van hun persoonlijke behoeftes. Welke sport ze beoefenen, in welke omgeving ze opgroeien, wat ze kijken op tv en welke kleur kleding ze aan hebben draagt allemaal bij aan hun welzijn of onbalans. Je kunt je dus voorstellen dat ook het gebruik van kristallen aangepast kan worden aan de behoeftes van jouw unieke kindje. ⁣
⁣⁣
⁣Om dit iets makkelijker (en vooral ook leuker!) te maken hebben we samen met Rock Your World armbandjes ontworpen die passen bij jouw unieke kindje. Zodat jij straks op een makkelijke manier kunt zorgen dat je kindje in balans blijft.

Hoe werken Ayurveda kristallen?

Net als het lichaam van je kindje hebben kristallen een unieke energetische trilling. Wanneer je kindje kristallen draagt zal de energetische trilling van de kristal door het lichaam van je kindje worden overgenomen. Het balanceren van je kindje met kristallen is daarmee gebaseerd op het basisprincipe van Ayurveda dat luidt ‘Like increases Like’ of ‘Opposites Balance’.

Voelt jouw kindje zich bijvoorbeeld ongegrond dan is het dragen van een steen die je kindje helpt bij het aarden de perfecte match. Maar wanneer jouw kindje zich juist lusteloos voelt kan je ze ondersteunen door ze het tegenovergestelde te laten dragen. Oftewel een kristal die stimulerend werkt.

Welk type kindje heb jij?

Magische armbandjes met een goede look. Maar welke Ayurveda Kids Kristallen heb jij nodig voor jouw kindje? Dit hangt natuurlijk af van het unieke Ayurveda Kids type van jouw kindje. Ontdek nu meteen welk Ayurveda type jouw kindje is.

Doe de Ayurveda Kids-test

Over de designs

De armbandjes zijn ontworpen door Kim van der Veer (Rasa) en Hanneke Peters (RYW). De kristallen zijn verantwoord gesourced en de armbandjes worden in Nederland met de hand gemaakt. Hierdoor is elk armbandje dus écht uniek.

“Een perfect cadeautje voor je kindje, maar ook voor jou als ouder.”