7 Feb. Morning Rituals Workshop

Begin je dag goed met Ayurveda

Ongezonde gewoontes vervangen door gezonde en duurzame gewoonten is waar Ayurveda om draait. Ayurveda is een manier van leven, of eigenlijk, een manier om in de wereld buiten jezelf én de wereld binnen jezelf te ontdekken wie jij bent. Vanuit die wijsheid over jezelf kun je dagelijks de juiste keuzes maken voor een gezond en gelukkig leven. Welke keuzes dat zouden moeten zijn is afhankelijk van welk type persoon jij bent. Er is dus geen ‘one-size-fits-all solution’, want we zijn allemaal anders en hebben dus ook allemaal iets anders nodig.

Deze workshop helpt je bij het creëren van je nieuwe ochtendritueel. We zullen hierbij ingaan op de 14 stappen uit de oude Ayurveda geschriften en hoe je deze stappen kunt aanpassen aan je eigen persoonlijke behoefte. Natuurlijk gaan we hierbij ook in op hoe je dit ochtendritueel kunt aanpassen aan het moderne (gezins-) leven. Het is een middag vol zelfzorg waarin je stap voor stap begeleid wordt om je dag goed te beginnen met Ayurveda.

Het belang van een gezond ochtendritueel

De basis in Ayurveda ligt erin dat je preventief goed voor jezelf zorgt en dit kun je natuurlijk goed ondersteunen met een gezonde dagelijkse ochtendroutine. Wanneer je weet hoe je in elkaar zit, welke type je bent, en wat er nu uit balans is – kun je met Ayurveda de juiste keuzes maken voor een gezonde start van je dag.

Zorg elke dag goed voor jezelf

Als jij de verantwoordelijkheid nemen over je eigen gezondheid en benieuwd bent hoe Ayurveda je daarbij kan helpen, is dit de workshop voor jou.

Wat kun je verwachten?

  • Kennismaken met de 5 elementen en de Ayurveda mind-body types

  • De begrippen ‘Agni’ en ‘Ama’ in Ayurveda en waarom hier zoveel belang aan wordt gehecht

  • Leer je Prakruti & Vikruti herkennen. Het verschil tussen hoe je bent geboren en je huidige staat van gezondheid.

  • Het Ayurveda Self-Care systeem gebaseerd op de oude teksten

  • Ayurveda Self-Care tips: Ayurveda inzetten om je eigen ochtendritueel vorm te geven

  • Hoe je dagelijkse benefits krijgt van een ochtendritueel

Datum & Locatie

Zondag 7 Feb. 2021 (14.30-17) in de prachtige White Door Studio. Wegens de verlengde lockdown zal de workshop online plaatsvinden. Je krijgt daarom het materiaal thuis gestuurd en e-book met alle ins- & outs in je mailbox.

Schrijf je hier in. Koop je ticket met 10 euro early bird korting voor 15 januari met de kortingscode ‘MORNINGEARLYBIRD’.