Plan een consult

“Wat vergif is voor de één kan een medicijn zijn voor de ander.”

Ayurveda gelooft niet in een ‘one-pill-fits-all’ benadering. We zijn allemaal uniek. Jij bent uniek. Wat voor de één werkt als een medicijn, kan vergif zijn voor de ander. Maar zodra je weet wat je behoeftes zijn op dit moment, en hoe jouw persoonlijke mind-body type werkt heb je de sleutel in handen naar een meer gebalanceerd leven. Je kunt dan namelijk niet alleen een levensstijl kiezen die bij je past, maar ook eentje die past bij jouw unieke mind-body type.

Tijdens een consult kijk ik met je mee naar je persoonlijke behoeften op dit moment. Zodat ik je kan ondersteunen in het vinden van een passende levensstijl voor jou. Je leert welke voeding past bij jouw persoonlijke mind-body type en krijgt ook zeker een aantal praktische tips om beter voor jezelf te zorgen. Alles om ervoor te zorgen dat jij een meer gebalanceerd leven kunt leiden en daarmee volop van je leven kunt genieten. Elke dag.

Consult (1 uur): €85

Ready?

Plan je consult

Boek een consult

Heb je kinderen?

Plan een consult voor je kindje

Book een kids-consult

Wat kun je verwachten van een consult?

Elk consult is bedoeld om je te helpen bij het vinden van meer balans in je leven. Aangezien dit van tijd tot tijd veranderd is elk consult ook weer anders. Over het algemeen start elk consult met vragen over je huidige staat van gezondheid en kun je aangeven waar jouw behoeften liggen: waar kan ik je mee helpen? We zullen hierbij ook zeker ingaan op je dagelijkse gewoonten en routine om zo te achterhalen wat ondersteunend is en wat niet.

Je krijgt persoonlijk advies voor een gezonde dagelijkse routine. Afhankelijk van jouw behoeften komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Voeding suggesties: wat juist wél te eten en wat liever te minderen

  • Praktische tips om je dag te starten en af te sluiten

  • Ayurveda self-care rituelen om in je dagelijkse leven te brengen

  • Suggesties voor kruiden en supplementen

  • Recepten om te leren koken voor jezelf

  • Tips voor een gezonde work-out die bij jou past op dit moment

  • Yogahoudingen en lichaamsoefeningen die je thuis kunt doen

  • Ademhalingsoefeningen voor meer harmonie en rust

Omdat de meest duurzame veranderingen niet te snel genomen moeten worden ben ik een voorstander van een ‘stap-voor-stap’ aanpak. Om te starten met Ayurveda raad ik dan ook altijd aan om minimaal drie consulten achter elkaar te boeken met steeds 6-8 weken ertussen. Je kunt dit zelf inplannen naar gelang je eigen behoeften. Meer of minder, alles mag en kan.